Gender Reveal Ideeën & Party Decoratie

Gender Reveal

Onze collectie voor gender reveal decoratie en accessoires, van onze best verkopende gender reveal kannonen en ballonnen! Zorg ervoor dat de jouwe begint met een knal.

Ben je op zoek naar leuke versiering voor je gender reveal feest,zoek niet verder. Wij hebben alles om een geslaagde gender reveal party te creëren en je familie en vrienden omver te blazen tijdens de geslachtsonthulling van je kindje. 

Wij hopen dat je alles kunt vinden om met je gender reveal feest een onvergetelijke indruk weet te maken op je gasten.

GENDER REVEAL IDEEËN.

Tijdens een gender reveal feest ga je het geslacht van je kindje bekend maken. Dit kun je op allerlei manieren doen. Wil je inspiratie opdoen? Op de site van Superjool kun je allerlei gender reveal inspiraties opdoen.

GENDER REVEAL BALLON

In de gender reveal ballon zit gekleurde confetti. Samen met je geliefde prik je de ballon lek, de confetti onthuld het geslacht van je kindje. Is het een jongen of een meisje? Naast je gender reveal ballon heeft Superjool alles om je party verder aan te kleden.

GENDER REVEAL KRASKAART

Als je het geslacht zelf al weet is het ook een leuk idee om aan je familie en vrienden met een gender reveal kraskaart het geslacht te onthullen. Je kan de kraskaarten thuis gebruiken of met de post versturen aan iedereen. Krassen maar!